JAVÍTÁSOK MAJOSHÁZÁN

Webstyle produced NavBar
szabotiborhu@gmail.com 00-36-20-9320550

Chevrolet Corvette C3 Stingray teljes karosszériafelújítés és restaurálás. Ilyenkor kijavítjuk az előttünk dolgozó műhelyek esetleges hibáit is.
Különleges ragasztókkal és gyantákkal javítjuk az üvegszálas anyagokat.
Ehhez a tipushoz minden karosszéria alkatrészünk van! A gyártószerszámból 1-2 nap alatt legyárjuk bármelyik burkolatot.
A gyárilag habosított és hullámossá görbülő lökhárítók helyett üvegszálas erősítésű lökhárítókat szerelünk fel, ami szépen fényezhető és soha nem lesz hullámos mint a gyári.

Chevrolet Corvette C3 Stingray lökhárítók és összes karosszéria saját gyártásból.

klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide


Lamborghi Murcielago karosszériaelemeket vett a tulajdonos külföldön, de ezek sajnos nem passzolnak az autóra. Mindent megjavítunk és kiigazítunk hogy szép legyen.
Lamborghi Murcielago és Lamborghi Murcielago LP640-hez minden karosszéria elemet tudunk gyártani. Ezek gyári pontos másolatok, minden passzol az autóra.
A képeken még a ferde külföldi alkatrészek láthatóak.


Lamborghini Murcielago. A sérült és hiányos alkatrészeket is tudjuk javítani. Mindegy hogy hőre lágyuló vagy hőre keményedő anyagból készült.
A hőre lágyulókat hegesztjük, a hőre keményedőket attól függően hogy miből készültek vagy üvegszállal és poliészter gyantával, vagy szénszállal és epoxi gyantával javítjuk.

klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide


Ferrari karosszéria javítás. A sérült alkatrészeket javítjuk , a hiányzókat pedig pótoljuk.

klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide


Amikor már a H1 Hummer sárvédő sem takarja le a kereket, akkor bizony kerékív kell. Kerékíveket gyártunk a széles kerék főlé bármilyen tipusra akár üvegszálból, de akár carbonszálból is.


A DODGE VIPER minden eleme műanyagból van, így ezt is nekünk kell javítanunk. Hiányzó sérült alkatrészeket pótoljuk, vagy újat gyártunk helyette.
Gyári bontott karésszira elemek is vannak a raktárban ehhez a tipushoz.A nagyobb felületű sérülések és hiányok is maradéktalanul megjavíthatóak.

nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide

Az Opel Speedster teljes eleje széthullott. Azoknak akik nem tudnák , az autó minden külső burkolati eleme műanyagból készül gyárilag , és nekünk mindenünk van is hozzá.Renault Alpine V6 Turbo kiégett hátulja és ahogy megjavítottuk a tulajdonos kérései szerint.A nagyobb kiterjedésű hiányos töréseket akár fényképek alaján is helyre tudjuk állítani. Üvegszálas javítást vagy szénszálas carbonszálas javítást is vállalunk.


A képen látható totálkáros Lotus Esprit autó a javítás után még jelentős átalakításon is átesett.Ferrari 348 karosszéria javítások és a hiányzó alkatrészek pótlásai.

nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide nagyításért klikk ide

Jetski és hajótest javítások és pótlások. Igény szerint szénszálas kompozit carbon hajó és jetski testeket is gyártunk.

Szénszálas, Carbon termékek gyártása és javítása klikkelj ideAz ilyen balesetek bármelyikünkkel előfordulhatnak , de aggodalomra semmi ok. Nem kell drága karosszéria elemeket rendelnie , hosszú megrendelési időkkel. A polieszterből készült elemek remekül javíthatók és a javítás után az autón semmi nyoma nem marad a balesetnek.

Vissza a főoldalra - www.auto-tuning.hu

Web design: Szabó Tibi