Carbon gyártás és javítás

klikkelj ide a belépéshez
Webstyle produced NavBar
szabotiborhu@gmail.com 00-36-20-9320550

klikkelj ide a belépéshez

A műhely címe : 2339 Majosháza Újhegyi dűlő 39/4

UGRÁS A TÉRKÉPRE

Utolsó frissítés : 2017-01-01

Carbon - szénszál, Kevlár - Aramid alkatrészek gyártása.

klikk ide klikk ide

A tervezéstől, a prototipus építésen keresztül, a gyártósablonok elkészítésével együtt vállaljuk a komplett gyártástechnológia összeállítását.

Kis szériáktól a több darabos rendelésekig, de az egyedi gyártásokat is örömmel fogadjuk .

Az epoxi alapú zsugorodásmentes gyártósablonokat hőkezeljük és így nagy sorozatok gyártására is alkalmassá válnak. A gyártószerszámokat nagy teherbírású kerámia keménységű anyagokból készítjük a tartósság és a méretpontosság érdekében.

Karbon termékeink szuperkönnyű, extra erős és buborékmentes kivitelűek első osztályú minőségben.

klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

A hagyományos szénszálszövésű alapanyogokon túl, különleges szövésű szénszál anyagokkal is dolgozunk.

klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

Közel száz féle dekorativ carbon szövet áll rendelkezésünkre.

klikk ide klikk ide

Igazi különlegesség a titánszálakkal erősített carbonszövet.

klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide


Persze ha valaki nagyon extra kinézetű carbonra vágyna, akkor abban is tudunk segíteni.

klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

HA MÉG TÖBB KÜLÖNLEGES SZÉNSZÁLAT SZERETNÉL LÁTNI AMIVEL DOLGOZUNK, AKKOR KLIKK IDEklikkelj ide


Aramid vagy más néven kevlár !

Kevlár vagy Carbon............. jah és hogy mi a különbség ?!

Nem szeretném nagyon hivatalosra venni ezt a részt, így csak néhány gondolat erről!

A carbon, másnéven szén az fekete, a kevlár pedig sárga szinű.

A carbon ollóval vágható, míg a kevlárt ugyanazzal az ollóval nem fogod elvágni, mert sokkal erősebb.

Aramidból azaz kevlárból készítünk olyan golyóálló nagykeménységű termékeket amikre más anyagok nem alkalmasak.

Mindegy hogy protektor egy mellénybe, vagy domború betét egy suspensor-ba ( here védő ) . Készülhetnek hatalmas golyóálló pajzsok, ajtók, szekrény ajtók, szekrények de például az autók burkolati elemeit , főként a nyitható ajtókat készíthetjük el golyóálló felülettel.

Természetesen ebből az anyagból is készülnek mindenféle vegyes összetételű szövések is.

klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide


Amikor a carbon nem feketének néz ki!

Alap esetben a szénszálból készített termékek csiszolás nélkül picit matt vagy selyem fényű felületet adnak amit polírozással tehetünk fényessé. Megcsiszolva a carbon felülete lemattul.

Ha fényes felületet szeretnénk, akkor a terméket lakkozni szoktuk és itt jött el a perc hogy megmutassam, hogy a lakkozott felületen a csodaszép szénszálas textúra hogyan válik 3D térhatásúvá.

KÉP HAMAROSAN !

További fényezési eljárást alkalmazva a lakkozott carbon alkatrészek szinesek is lehetnek mindamellett, hogy a lakk áttetsző és mutatja a felhasznált szénszálas anyag szövésének mintázatát.

KÉP HAMAROSAN !


Néhány szó arról amikor csak úgy néz ki !

Több esetben futok bele abba hogy olyan terméket szeretnétek velem gyártatni ami bár szénszálas azaz carbon kinézetű, mégse kerüljön sokba. Van ilyen is.

Minden termék annyiba kerül, amennyi a beletett munkaidő és anyag ! Ha valamit összeállítok úgy , hogy abban csak szénszálas anyagok vannak, akkor természetesen az jó erős lesz, és pont annyira nehéz ami a beleépített anyagok nyomnak, de sajna a felhasznált alapanyagok ára is magasra rúghat.

Amikor nem szempont sem a súly, sem az erősség.......... azaz csak az a lényeg hogy jól nézzen ki, akkor tudunk változtatni az összetételen is. Na ezt nevezem én úgy ........."hogy csak úgy néz ki"............ amikor a nézelődő azt hiszi, hiszen azt látja hogy egy szénszálas terméket nézeget és közben belül a már nem látható szálerősítés a carbontól jelentősen olcsóbb üvegszálas tartalommal bír.

Gyártás előtt majd mindenképpen beszélgessünk arról, hogy mi a feladat, mi az igénybevétel, mit vársz a terméktől, hogy nézzen ki és mennyiből gazdálkodunk majd !


Védjük meg a carbon felületét.

Az elkészült szénszálas alkatrészeket lakkozni szoktuk. Viszont a lakk merev és mondhatni rideg felület, így a kőfelverődések hatására lepattoghat. A képen látható mintára ráöntöttem egy speciális anyagot, ami ragasztó anyag nélkül olyan tökéletesen tapad a carbon felülethez hogy leszedhetetlen. Tapintásra a felület rugalmas és szilikonos hatású lesz és ahogy a képen látszik is, tökéletesen víztiszta.

klikk ide klikk ide klikk ide

A mellékelt ábra jól mutatja hogy akár nagy vastagságban is felhordható a felületre ahol teljesen átlátszó és rugalmas marad.

klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

Érdemes megnézni a nagyfelbontású képen, hogy a sima felület egy golyós tollal benyomható, majd a felengedés után a benyomásnak semmi jele nem marad. Teljesen rugalmas , minden ütést elnyel!

klikk ide klikk ide klikk ide


Jó tudni !

Karbon kinézetről beszélve néhány eljárás szóba jöhet, ezek közül az egyik a karbonfólia azaz carbonfoil. Ez egy műanyagból készült rugalmas öntapadós matrica ami felragasztanak a felületre. Hőre lágyuló , így a napfény és az UV sugárzás nem tesz neki jót.

klikk ide klikk ide klikk ide

A másik eljárás a VTN technológia. Szintén karbon kinézet a cél, de ez már sokkal időállóbb kivitel, ugyanis a készterméket lelakkozzák. Olyan tulajdonságai vannak mint az autó fényezésének. Közel ezer féle kinézetet kínál ez a megdoldás.

klikk ide

A végső és egyben a tökéletes kivitel mégis a valódi karbonból készült bevonat, illetve a karbonból készült termék.


Karbon - Carbon - Szénszálas termékek gyártása !

Egyik legfontosabb dolog a szénszál alapú termékek gyártása esetén, hogy első osztályú anyagokkal dolgozzunk!

klikk ide klikk ide klikk ide

A gyártáshoz szükséges szerszámokat is mi készítjük el. Ezekből a szerszámokból első osztályú termék gyárthatóak, akár több száz darabos mennyiségben is.

klikk ide klikk ide klikk ide

A késztermékek felülete buborékmentes , a carbonszövet száliránya és vonalvezetése hibátlan ! Minden termékünket hőkezeljük !

klikk ide

A terméket a gyártást követően UV stabil lakkozással látjuk el. Igény szerint bármilyen terméket legyártunk akár fénykép vagy rajz alapján is!

klikk ide


Méhselyt szerkezetű anyagok.

Különféle méhselyt ( honeycomb ) anyagok használatával olyan szendvics szerkezeteket hozhatunk létre amelyek nagyon könnyűek és erősek. Méhselyt anyagokból többfélét használunk, például alumínium, kevlár vagy aramid, papír és különféle keménységű hab anyagok.

klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide


Szénszálas kompozit alkatrészek rétegrend tervezése.

60 fős mérnöki csapattal állunk szerződéses kapcsolatban akik arra hivatottak, hogy az általunk átadott anyagminták és 3d tervek alapján teszteljék és szimulálják a szénszálas kompozit termékek használat közbeni terhelési körülményeit . Nem egyszerűen számítógépes szimulációkból állnak a tesztelési sorozataink, hanem hajlító, szakító, nyíró és törés teszteket is végzünk többek között ilyenkor.

Az Ő mérnöki közreműködésükkel derülnek ki az igénybevételnek megfelelő rétegrendek, anyagvastagságok és többek között az is, hogy hova milyen erősítéseket kell alkalmaznunk.

Együttműködésünk eredményeként felelősséggel tudjuk a megfelelő kialakítású szénszálas alkatrészeket legyártani, valamint a tőlük kapott bevizsgálási tanusítványok segítségével a termékek engedélyezése is egyszerűsödik, legyen az használati tárgy, gépalkatrész vagy bármilyen jármű.

Kerékpár, motorkerékpár, autó , hajó , jet ski , repülőgép, helikopter, drón alkatrészek, alvázak, vázszerkezetek kis önsúllyal, de nagy tartószilárdsággal szénszálas kompozit technológiánknak és mérnökeink közreműködésének köszönhetően legyárthatóak.


Elektromos autó gyártása szénszálas kompozit önhordó karosszériával - monocoque

Egyre több igény van arra hogy elektromos autót gyártsunk. Sok a megkeresés is, aminek nagyon örülünk. Szénszálas könnyű karosszériaelemek és monocoque önhordó karosszéria gyártás sem okoz különösebb fejtörést.
 • 3D modellezés és tervezés
 • Prototípus elkészítése a manuális ősi módszerekkel, CNC marási technológiával vagy 3D nyomtatási eljárással.
 • Gyártó szerszámkészítés a szénszálas termékekre optimalizálva
 • A szénszálas kompozit önhordó karosszériába az injektáláskor beillesztjük így nem kell utólagosan ragasztgatni az összes fém csavarozási pontot, felfüggesztést, menetes csatlakozást és a csapágyházakat is.


  2017 az AIRBUS bejelentette hogy elkezdi a légi taxik fejlesztését

  Uraim ! Itt az idő belátnunk hogy a jövő megérgezett!

  Ha van elég pénzed most még beszálhatsz ebbe a most induló iparágba ! Mi készen állunk a fejlesztésekre . Minden rendelkezésre áll üzemünkben hogy fejlesszünk és gyártsunk ilyen eszközöket.
  Merjük nagyot álmodni. Bármilyen lehetetlennek tűnő álmot megvalósítunk .

  Még több infó erről itt ! klikkelj ide


  Karbonszálas kompozitból készült elektromos repülőgép fejlesztése.

  Igény szerint fejlesztünk , átalakítunk és gyártunk repülő eszközöket a megrendelő igényei szerint carbon kompozit anyagok felhasználásával a legjobb minőségben.

  MAGNUS - Magyar termék , Nagy örömünkre mi is erősíthetjük Őket! Hajrá MAGNUS , veletek vagyunk !


  Autogiro - Autorotáció - .....ez is egy helikopter ! Ilyet is gyártunk .

  klikk ide klikk ide

  Ezzel a szerkezettel első ránézésre az a probléma, hogy ha villanyvezetéknek ütközik és nem elég erős a pirossal jelölt "A" oszlop, akkor sajnos a kabinban utazó személyek a fejüket veszíthetik.

  Ha az "A" oszlopot megfelelően erősítjük, akkor az ütközéskor az nem tud eltörni és a vezetéket a kabin fölé dobja.

  Az ilyen kialakítású gerendáinkat nem utólag ragasztjuk össze, mert a ragasztási felületek és kötések gyengíthetik a kialakítást.
  Nálunk mindez úgy készül hogy egy lépcsőben , injektálással, ragasztás nélkül, kellő gondossággal alakítjuk ki a szálanyag elhelyezést úgy hogy a gerenda ne tudjon szétválni a rétegeknél.

  Az így kialakított cellák, átszakadási tényezői dinamikusan megnövelik az így erősített alkatrészek szilárdságát, úgy hogy mindemellett a súly csökken, hisz a falvastagságokat is mérsékeljük.

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  Vizijárművek, hajók és jetski testek merevítő bordái szintén a test gyártásával egyidőben történnek , hogy az utólag beragasztott bordák ragasztásai ne gyengítsék és ne nehezítsék el a konstrukciót. Az üreges testeket a Jetski testeknél zárt cellás habokkal töltjük meg azért, hogy az esetleges balesetek kiatt keletkező repedéseken ne tudjon ezekbe a cellákba beszívárogni a víz. A zárt cellás habokról azt kell tudni hogy azok víz alá helyezve sem áznak át hiszen cellái zárt rendszerűek.

  Itt szeretném megjegyezni hogy az árcsökkentés miatt sem használható poliésztergyanta a carbonszövethez. Igaz hogy megköt és kemény lesz, sőt amikor azt hiszed hogy erős és jó lesz az , ................. tévedsz.
  Hőkezelt epoxi gyantával készült termékeink, erősebbek és mivel azonos keménységhez kevesebb gyanta kell így könnyebbek is lesznek.

  klikk ide klikk ide klikk ide

  Már készül a kis helikopter hátsó szárnya és vezérsíkja is. Lézerrel ellenőrzöm a pontos méreteket

  Karbonszálas hátsó szárny, már csak polírozni kell a lakkozást !


  Szénszálas, carbon erősítésű zárt testek, gerendák, oszlopok és rudak gyártása.

  Ezekkel a tapasztalatokkal már gyárthatunk egyenes vagy ívelt , vagy akár térplasztikus változó keresztmetszetű, különleges alakú és bármilyen hosszú gerendákat , oszlopokat, tartópilléreket vagy rudakat, tetszés szerinti belső cellaszerkezettel. A belső erősítő cellák miatt ezek a termékek minden igénybevételt kibírnak. A tervezéstől a kivitelezésig mindent a megrendelő igényei szerint készítünk el.


  Magyar gyártásban szénszálas carbon technológiával nálunk készül az első olyan elektromos meghajtású drón ami már embert is tud szállítani! Nem kicsi ! 6 méter széles !

  carbonfiber drone frame and bodyparts producing in my hungarian factory.

  klikk ide klikk ide

  Már készülnek az alkatrészek ! A váz is eltér a megszokott picike méretektől. Anyaga 100% carbon azaz szénszálas termék.

  klikk ide

  klikk ide klikk ide klikk ide

  A tervezési szakaszban 3D-ben modelezünk mindent. Ez itt a drón egyik burkolatának a 3D terve

  Lakkozás után már sokkal mutatósabb minden.

  klikk ide klikk ide

  Nagyon vigyáztam rá hogy a karbonszálak szépen fussanak és ne legyen bennük hiba.

  klikk ide klikk ide

  klikkelj ide a belépéshez

  Shanghai 2016 kiállítás képei ahol először láthatták a remekművet

  klikk ide klikk ide klikk ide


  Szénszálas carbon technológiával készül nálunk a peroneus emelő és a térdrögzítő!

  Képeket felteszem hamarosan további infóért kérem hívja a 06-20-9320550 számot!


  ping-pong ütő 100% carbon súlya 49 gramm!

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide


  A szénszálas termék erős legyen és könnyű

  Vegyünk egy egyszerű példát.

  klikk ide

  A képen látható Ferrari 458 Italia első sárvédője gyárilag aluminiumból készül aminek súlya festett kivitelben darabonként 1183 gr.

  Utcai használatra készített megfelelő erősségű üvegszálas első sárvédő súlya poliészter gyantából 1300gr. A legvékonyabbra gyártott üvegszál erősítésű polésztergyantából készített első sárvédőnk súlya 600gr

  Legkönnyebb versenyzésre alkalmas szénszálas, carbon sárvédőnk ami epoxi gyantával készült csak 300gr súlyú. Az utcai használatra gyártott carbon-szénszálas sárvédőnk ami már erősebb és ezért nehezebb is, mert súlya lakkozva 690 gr. Mint ahogy a példa is mutatja az alumínium sárvédőtől jelentősen erősebb szénszálas sárvédő súlya majdnem csak a fele.

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  Bármilyen alkatrészt legyártunk szénszálas carbon alapanyagokból úgy hogy maximálisan figyelünk arra hogy esztétikailag és műszakilag is megfeleljenek az igényeidnek.  FERRARI 458 ITALIA ÁTALAKÍTÁS

  Ilyen volt!

  klikk ide

  Ilyen lett!

  Igy készült!

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.


  Ferrari 458 Italia carbonfiber bodyparts

  klikk ide

  ÁRAK ÉS KÉPEK HAMAROSAN ......ÉRDEKLŐDNI: 06-20-9320550

 • Csomagtértető látható carbonszálas
 • Csomagtér doboz látható carbonszálas
 • Első sárvédő bal-jobb látható carbonszálas. klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide
 • Első lökhárító látható carbonszálas
 • Küszöb bal-jobb látható carbonszálas
 • Motortér tűzfali burkolat látható carbonszálas
 • Motortér oldalsó burkolat bal-jobb látható carbonszálas
 • hátsó lámpatakarók látható carbonszálas
 • Hátsó lökhárító alatti diffúzor látható carbonszálas
 • Hátsó lökhárító látható carbonszálas

  A KÉPEKET ÉS INFÓKAT HAMAROSAN FELTESZEM. EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.

  2014 Genfi Autószalon képei az Ferrariról klikkelj ide


  LAMBORGHINI AVENTADOR ÁTALAKÍTÁS

  Ilyen volt!

  klikk ide

  Ilyen lett!

  Igy készült!

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  NAGY FELBONTÁSSAL !

  Előkészítve a lakkozásra. A beépített 3D elrendezésű rács is saját készítésű.

  klikk ide klikk ide

  Amikor a carbonból készült plafonból a beépített üvegszálaknak köszönhetően úgy ragyog ránk a fény mint a csillagok az égről.

  klikk ide

  Nimród weboldala klikkelj ide
  2014 Genfi Autószalon képei az Aventadorról klikkelj ide

  Videó a genfi autószalonról klikkelj ide
  Másik videó a genfi autószalonról klikkelj ide

  EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.  Lamborghini Aventador carbonfiber bodyparts

 • Csomagtértető látható carbonszálas
 • Csomagtér doboz látható carbonszálas
 • Első sárvédő bal-jobb látható carbonszálas
 • Küszöb bal-jobb látható carbonszálas
 • Oldallégtorok perem bal-jobb látható carbonszálas

  A KÉPEKET ÉS INFÓKAT HAMAROSAN FELTESZEM. EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide  Szénszálas - Carbon tartalmú autók javítása és alkatrészek gyártása

  BMW I3 és I8 szénszálas alkatrészeinek, karosszéria elemeinek javítása és pótlása!

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  További infó: 06-20-9320550  Szénszálas - Carbon tartalmú autók javítása és alkatrészek gyártása

  TESLA

  A sérült összetört alkatrészeket vagy javítjuk , vagy a gyárival megegyező minőségűre cseréljük. Mindenünk van hozzá !

  klikk ide klikk ide  Síklapgyártás

  Síklapok gyártása a kért felületi minőségben, anyag és vastagságban. 1000 mm x 2000 mm es táblaméretben többfélét rendelhetünk, de a nagyobb táblaméret sem okoz gondot. A legvékonyabb siklapoktól a néhány centiméteres vastagságig bármi előfordulhat.

  A KÉPEKET ÉS INFÓKAT HAMAROSAN FELTESZEM. EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.  Szénszálas carbon kipufogóvég javítása és cseréje

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  A KÉPEKET ÉS INFÓKAT HAMAROSAN FELTESZEM. EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.  Szénszálas carbon termékek javítása

  Esetleges törések és sérülések javítása szénszálas termékek esetén nagy körültekintést igényel, mert a különféle felhasználható gyanták nem kötnek össze, valamint nagyon fontos hogy a javítást is hőkezelni kell a kellő szilárdság elérése érdekében.

  Igényszerint vállaljuk minden olyan termék javítását ami szénszál alapú függetlenül attól hogy a felhasznánt karbon látható vagy festett kivitelű.

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  A KÉPEKET ÉS INFÓKAT HAMAROSAN FELTESZEM. EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.


  Sulki javítása

  A KÉPEKET ÉS INFÓKAT HAMAROSAN FELTESZEM. EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.


  Merjetek nagyot álmodni!

  Most jön az a rész amikor bemutatok néhány munkát amin dolgozunk, vagy már elvégeztük.
  Sokunkban megfordulnak fura ötletek lehetőségei, afféle kis találmányok ezek. Ötletek amiket dédelgetünk a szivünk mélyén.
  Elég egy ötlet vagy egy motiváció és máris megindul a fantáziád. Mi azért vagyunk hogy ezeket az álmokat valóra váltsuk.

  Ezer módja van annak hogy létrehozzunk egy elképzelt dolgot. Megtervezhetjük 3D ben egy erre alkalmas tervezőprogram segítségével és kimarhatjuk cnc vagy több tengelyes marókkal, de elkészíthetjük a régimódi kifaragós stílusban is. A cél szentesíti az eszközt :D

  Itt van néhány példa hogyan valósul meg egy álom............a Tiedet mikor hozod el?


  Merjetek nagyot álmodni! ......a DESKA BOARD

  Minden ötlet megszületik egy okos fejecskében. Az ötletet követik a tervek.

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  A tervek után valósággá válik az álom, megalkotjuk a prototípust

  klikk ide klikk ide klikk ide

  A prototípusról elkészül a gyártószerszám, majd elkezdődik a gyártás

  klikk ide klikk ide

  A legyártott carbon terméket már csak készre kell szerelni

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  Jelenleg azon dolgozunk hogy az újabb terméknek már a futómű alkatrészei is szénszálas anyagokból készüljenek.

  ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVD A 06-20-9320550 SZÁMOT.  Merjetek nagyot álmodni! ......a Hajó dokkoló rendszer

  Amikor a nem túl távoli jövőben a hajód kikötéséhez nem a kötelet kell a kezedbe venned hanem a mobilodat.

  klikk ide

  Ez is nálunk készül !

  Összeállt az első szett !

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  2015 MONACO ... az első kiállítás ahol a világ megismerhette ezt a nagyszerű találmányt!

  klikk ide

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  ÖTLETEIT ÉS TALÁLMÁNYAIT MI MEGVALÓSÍTJUK! ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.  Merjetek nagyot álmodni! ......A BRINGA

  Megláttam egy képet egy érdekes bringáról és gondoltam nekem is kéne valami hasonlót készítenem.

  Már az enyém is készül, csak picit másként........... olyan "szabótibis" :D

  klikk ide klikk ide

  Nincs küllője és nincs tengelye, a keréken átbújhatsz. Nincs előtted kormány és nincs lánc sem és mégis 12 sebességes.
  Minden alkatrésze szénszálas azaz carbon alkatrész

  Ennél a karbonszálas bringánál a kormányzás nem a megszokott módon működik. A következő kisfilmen a készülő prototípust láthatod működés közben. :D

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK.HA VAN ÖTLETED, KERESS MEG 06-20-9320550 .  Merjetek nagyot álmodni! ......A BRINGA ÜLÉS

  klikk ide klikk ide

  A KÉPEKET ÉS INFÓKAT HAMAROSAN FELTESZEM. EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.


  Karbonszálas hajó és Jet-ski testek, versenyhajók építése egyedi igények szerint.

  Amikor azzal szembesül az ember hogy a saját ötlete alapján megépített hajó vagy jetski test jobban kiszolgálná az igényeit mint amit a kereskedelemben megvásárolhat, akkor jön el az idő hogy megépítsük neki a saját álmát. A tömegében gyártott hajó és Jetski testek túlnyomó részben üvegszál erősítésű poliészterből készülnek.

  El kell fogadjuk a tényt , hogy ha szuper erős és egyben nagyon könnyű jet ski testet szeretnénk építeni, akkor a legjobb megoldás a szénszálas kompozitból azaz karbonból epoxi gyantával készített body lesz a legmegfelelőbb összetétel. A többi változat, poliészter gyantával vagy vinilészterrel, csak megoldás annak érdekében, hogy hogyan lehet olcsóbb a termék. DE !!!!! Attól hogy olcsó és használható, hidd el kicsivel többért lehet professzionális minőség is, akár látható carbon felülettel.

  Az ősmintát azaz a kitalált termék mintáját elkészítve , negatív gyártósablont készítünk.

  A gyártósablon alapján készülnek el azok a szénszálas nagyon könnyű jetski verseny testek, amibe igény szerint beépítjük azt az élvédő gerenda rendszert, ami kivülről nem látszik, viszont a teljes szerkezeten akkorát erősít mintha kapna belülről egy merevítő acél bukócsövet. Ez a beépített merevítő carbon keret nem jelent különlegesebb többletköltséget, súlya pedig csak grammokban mérhető.

  klikk ide

  Szerkezeti felépítése ahogy a mellékelt képen is látható, cellákra van osztva és ennek eredménye ez a kiváló merevítő képesség. Gyártása közben semmit nem ragasztunk utólagos munkaként a Jetski testre, mert ez a merevítő rendszer saját anyagából készül egy lépésben. A szénszálas testeket a megfelelő rétegrend figyelembe vételével készítjük, az epoxi gyantát injektáljuk, majd hőkezeljük a terméket.

  A beépített vázgerendának köszönhetően az extra merevség eredményeként csökkenthető a falvastagság és ezzel csökken a jetski test súlya is, úhy hogy az ütközési sérülések lehetőségei is csökkennek.

  Természetesen készítünk hajó és jet ski testeket üvegszál erősítésű poliészterből is.


  Merjetek nagyot álmodni! ......A CARBON SZÉK

  Carbonból készült széket gyártani érdekes ötlet, és mivel szeretem a különleges dolgokat így belevágtam. Igény szerint bútorok is készülhetnek szénszálas anyagokból, vagy csak úgy hogy a felületül van beborítva szénszállal.

  klikk ide

  A KÉPEKET ÉS INFÓKAT HAMAROSAN FELTESZEM. EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.


  Merjetek nagyot álmodni! ......A CARBON ASZTAL

  Hamár székem is van carbonból akkor asztal is kell :D

  klikk ide

  klikk ide klikk ide klikk ide

  A KÉPEKET ÉS INFÓKAT HAMAROSAN FELTESZEM. EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.


  Merjetek nagyot álmodni! ......A CARBON FOGASKERÉK

  A képen látható fogaskerék szénszálas carbon anyagból készült epoxi gyanta felhasználással. A fogak kékszinű része is carbon, de szinezett. Hőkezelés után kerámia keménységű.Alkatrészek gyártása szénszálas anyagokból igazán izgalmas feladat.

  klikk ide

  A KÉPEKET ÉS INFÓKAT HAMAROSAN FELTESZEM. EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.


  Merjetek nagyot álmodni! ......A CARBON Távcső burkolat

  klikk ide

  Ehhez a nagyszerű termékhez egy aprócska burkolati alkatrészt gyártunk.

  HA KIVÁNCSI VAGY, AKKOR KLIKK IDEklikkelj ide

  FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL. EGYEDI KÉRÉSEKET ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.


  Tükörborítás Carbon

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  Egyedi igények alapján bármit legyártunk szénszálból!

  ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.


  Hummer H1 belső borítás - Carbon

  klikk ide klikk ide

  klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide klikk ide

  A EGYEDI KÉRÉSEKET IS ÖRÖMMEL LEGYÁRTUNK. ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJA A 06-20-9320550 SZÁMOT.


  szabotiborhu@gmail.com.......... 00-36-20-9320550

  A műhely címe : 2339 Majosháza Fő út 1

  UGRÁS A TÉRKÉPRE


  Vissza a főoldalra - www.auto-tuning.hu

  Web design: Szabó Tibi

  majosháza,herstellung aus carbonfaser, carbon, szénszál, szénszálas, aramid, kevlár, prepreg, eladó, üvegszálas, epoxi, hőkezelés, versenyautó, pagani, műanyag, compound, plastic, plastik, Mittel, plastique, composé, plastica, residuo, műanyagfeldolgozás,gyanta, resin, rosin, Harz, résine, colophane, resina, colofonia, üvegszál, fiberglass, fibreglass, glass fiber, glass fibre, Fiberglas, fibre de verre, vetroresina,poliészter, polyester, poliestere,formatervezés, design, conception, disegno,optikai, optical, visual, optisch, sichtlich, optique, visuel, ottico, visivo,futurisztika,idom, profile, Profil, profilo,forma, form, frame, mold, molding, mould, moulding, shape, forme, forma, Rahmen,moule, armature, struttura, muffa, figura,sablon, gage, gauge, model, pattern, stereotype, template, Lehre, Modell, Muster, Schablone,mesure, modele, calibre, calibro, modello, mascherina,tuning,autótuning,optikaituning,spoiler, fairing, Verkleidung, capot de carénage, carenatura, lökhárító, buffer, bumper, Puffer, Stoßdämpfer, amortisseur, respingente, cuscino ammortizzatore,küszöb, door-step, doorsill, sill, threshold, Schwelle, Türstufe, filon-couche, seuil, davanzale,gradino della porta, soglia,szárny, vane, wing, Flügel, aile, ala,féklámpa, high-mounted stop lamp, hoch-angebrachte Endlampe, lampe haut-montée d'arret,lampada alto-montata di arresto,szemöldök, brow, Braue, front, fronte,morcosító,alkatrész, component, fixture, parts, piece, Bestandteil, Teile, composant, pieces, componente,parti,karosszériaelem,sárvédő, fender, splash-board, splasher, mudguard, Schutzvorrichtung, autó, car, cars, Auto, voiture, automobile,motor, engine, moteur, motore,motorkerékpár, motorbike, motorcycle, Motorrad, motocyclette, motocicletta, motorbontó,bontott alkatrész, unsqueezing parts, unsqueezing Teile, pieces unsqueezing, parti unsqueezing, használt alkatrész, used parts, second-hand parts, Gebrauchtteile, benutzte Teile, pieces utilisées, pieces d'occasion, parti usate, honda, yamaha, suzuki, kawasaki, lamborghini, contach, diablo, dodge, viper, porsche, ferrari, corvette, lotus, esprit, prowler, bugi, bugy, bugie, javítás, amelioration, amendment, correction, darn, enrichment, improvement, rectification, repair, reparation, Reparatur, Korrektur, réparation, riparazione, correzione,felújítás, resurrection, rerun, Auferstehung, résurrection, resurrection,replika, restoration, Wiederherstellung, restauration, ripristino,jet, jet ski,verseny, competition, race, Rennen, course, corsa, speed, Geschwindigkeit, vitesse, velocita,cross, Kreuz, croix, traversa, rally, Sammlung, rassemblement, raduno,hajó, craft, ship, vessel, nave, Fertigkeit, Schiff, bateau, métier, mestiere, hajótest, hulk, Schiffsrumpf, carcasse, csónak, boat, Boot, barca, csúzda, slide, Dia, glissiere, scorrevole,gyerekjáték, medence, basin, pool, vat, Bassin, Lache, piscine, bacino, stagno, kisautó, minicar, gokart, gehenSie, allez-kart, vada –kart,dodgem, repülő, airborne, plane, Fläche, zerstreut, aéroporté, avion, disperso nell'aria, aereo, helikopter, chopper, helicopter, windmill, Hubschrauber, hélicoptere, elicottero,légpárnás, hoverkraft, szimulátor, kőrhinta,replika, replica,autóinfó,motorinfó,infó, info,levelezés, correspondence, Korrespondenz, correspondance, corrispondenza, kapcsolat, connection, contact, relation, Anschluß, Kontakt, raccordement, collegamento, contatto,rapporto, kép, picture, Abbildung, image, immagine, fotó, photo, foto, cd, adat, data, item, Einzelteil, article, articolo,adatbázis, database, Datenbank, base de données, base di dati,számítógép, computer, ordinateur, calcolatore,újdonság, newness, novelty, Neuheit, nouveauté, novita, terv, brainchild, idea, plan, project, purpose, Idee, Projekt, Zweck, but, idée, projet, programma, progetto, scopo,bogár,vw, ford, bmw, extreme, különleges, especial, extra, fancy, particular, patent, peculiar, special, specific, bestimmt, particulier, particolare, speziell, spécial, speciale, Phantasie, fantaisie, immaginazione, szén, coal, Kohle, charbon, carbone,szénszál, kevlár, carbon, lamborghini, ferrari, dodge, karbon,bontex, zfl, crossbox, zender, kamei, légterelő, tetőspoiler,teherautó, truck, lorry, LKW, Lastwagen,kamion, camion, hütőkocsi, insulated waggon, reefer,üvegszálas termékek gyártása, refrigerator van,Egyedi üvegszálas termékek készítése, refrigerator waggon, Isolierlastwagen, chariot isolé, vagone isolato,plató, offset, Versatz, excentrage, immagine riportata,daf,iveco,turbostar